Post Top Ad

miercuri, 17 februarie 2016

De ce sa folosesc stickere decorative?

De ce sa folosesc stickere decorative?

Din când în când, fiecare dintre noi simte nevoia de schimbare, iar această nevoie se răsfrânge și asupra locuinței. Din nefericire, procesul de schimbare al locuinței este anevoios și adesea are impact mare asupra buzunarului. Din fericire, există și o metodă mai simplă de a aduce un aer nou casei tale: stickere decorative. Atunci când tânjești după schimbare și nu vrei deranj și investiții majore, poți lua în considerare stickerele.

Despre stickere decorative

stickere decorative
Sticker Pusteblume
Dacă încă nu ai aflat ce sunt aceste stickere decorative, îți spunem noi: sunt autocolantece se lipesc pe pereți sau pe alte suprafețe netede și au rol decorativ. Sunt cunoscute și sub numele de autocolante, tatuaje de perete sau viniluri de perete. Acestea sunt tăiate cu mașini speciale și vin într-o gamă variată de forme și culori. De regulă acestea sunt realizate pe bază de vinil pentru rezistență sporită.

De ce să alegi stickere decorative?

# Transformi casa cu ușurință

Dacă dorința de schimbare ți-a dat târcoale, cu ajutorul unor stickere decorative o poți împlini. Alegi modelul preferat și camera pe care vrei să o transformi și te bucuri de schimbarea făcută. În funcție de camera aleasă există modele potrivite: dacă dorești să modifici dormitorul alegi modele specifice pentru acest spațiu, la fel cum alegi altceva pentru bucătărie și baie sau camera prichindelului. Nici living-ul nu face excepție, având modele speciale.

#Există o gamă variată de modele

Indiferent de preferințele tale, vei găsi cu siguranță cel puțin un model de stickere decorative care să te cucerească. De la modele abstracte la florale și la cele de tip text, multitudinea de stickere așteaptă să le descoperi.

# Se instalează ușor

stickere decorative
Sticker Lady’s Smock
Deși de obicei când te gândești la reamenajări îți închipui mizerie, haos și deranj general în casă, oameni care lucrează și care îți disturbă ritmul cu totul, când vine vorba de instalarea stickerelor nici nu se pune problema de nebunie. De ce? Pentru că procesul este foarte simplu și îl poți realiza chiar tu:
  • Pregătești suprafața pe care aplici stickerele, având grijă ca aceasta să fie uscată, curată și netedă
  • Stabilești locul instalării
  • Dezlipești cu atenție stickerele de pe planșa în care sunt livrate
  • Poziționezi stickerele în locul ales și aplici presiune cu o bucată de material textil pe toată suprafața
Trebuie să reții și că folosești doar imaginea a cărui contur se decupează perfect și că nu necesită fundal, acesta fiind peretele sau suprafața aleasă.

# Aderența îndelungată

Aceste stickere decorative sunt rezistente și au aderență îndelungată, ca atare nu te vei confrunta cu probleme precum dezlipirea inestetică, rupturi sau fragmentări ale autocolantelor.
Atunci când dorești o mică schimbare în casa ta, poți începe cu aplicarea unor stickere decorative. Poți să te joci cu toată casa sau să alegi doar o cameră- indiferent, îți vei potoli setea de noutate și schimbare.
Ai apelat până acum la stickere decorative? Dacă nu, intenționezi să o faci?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va multumim pentru comentariul lasat !