Post Top Ad

marți, 16 februarie 2016

Camere pentru copii inspirate din lumea Disney


E foarte interesant cum universul Disney continua sa prinda, atat in randul copiilor, cat si in randul adultilor, chiar si dupa atatia ani de la lansare. Mai interesant e ca lumea se raporteaza la productiile trecute si nicidecum la productiile actuale ale celor de la Disney, catalogate ca fiind iesite din specificul companiei.
Oricum, acest articol nu se vrea a fi unul de critica la adresa productiilor recente ale companiei mai sus amintite, ci mai degraba un punct de plecare pentru parintii care vor sa amenajeze tematic camera sau camerele copiilor lor. Mai ales la varste fragede, atunci cand cei mici sunt interesati de desenele animate, lumea Disney e un excelent laitmotiv, putand fi cu usurinta implementat, mai ales in conditiile in care in comert se gasesc atat jucarii, cat si stickere, asternuturi, imbracaminte tematica sau chiar si mobilier specific.

Si totusi, de ce din lumea Disney? Pentru ca spre deosebire de desenele animate actuale, cele de atunci nu promovau violenta catusi de putin, erau usor de digerat de catre toti membrii familiei si puteau duce la crearea unui univers propriu fara de probleme.
In plus, e o oportunitate excelenta pentru orice locuinta sa aiba una sau mai multe camere pentru copii decorate cu elemente din lumea Disney, intrucat asta da sansa celor mici sa creasca intr-un mediu in care le este stimulata creativitatea, spre deosebire de cei care cresc in case cu pereti goi, doar din tendinta conservatoare a parintilor.
In plus, este dovedit stiintific ca micutii care cresc intr-un spatiu cu care se pot identifica, in care se simt in siguranta, au abilitati sociale mai bune, fiind capabili mult mai usor sa distinga raul de bine, dar si sa isi faca cu usurinta multi prieteni, caracteristica care lipseste cu desavarsire celor care au crescut in medii foarte rigide.















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va multumim pentru comentariul lasat !